Forma silikonowa do ciasteczek Ruhhy 21808

Dostępność: 1045 szt.
26.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
25
  • Kurier Pobranie 25
  • KURIER POBRANIE 25
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg

FORMA SILIKONOWA DO PIECZENIA / MROŻENIA CIASTECZEK, CIASTEK I LIZAKÓW

  • IDEALNE RÓWNE - nie musisz już ręcznie formować kulek, wystarczy że wlejesz ciasto do dolnej części foremki (tej bez dziurek) i przykryjesz górną częścią - po wyjęciu z piekarnika kulki są idealnie równe.
  • WIELORAZOWEGO UŻYTKU - silikonowa forma jest wielorazowego użytku. Po każdym zrobionym produkcie należy umyć formę ręcznie lub w zmywarce.
  • 20 OTWORÓW - wyposażona jest w aż 20 otworów w kształcie kulek wraz z otworami na patyczki. Doskonale nadaje się do pieczenia, Dzięki dużemu przewodzeniu ciepła, skraca czas pieczenia i oszczędza energię.
  • ODPORNA NA TEMPERATURY - forma silikonowa nadaje się do użytku w zmywarce, lodówce, zamrażarce czy piekarniku. Odporna na temperaturę - 40°C do +230°C. Foremki możesz używać nie tylko do pieczenia. Świetnie sprawdzi się również do robienia mrożonych kul czy lizaków.
  • SPECYFIKACJA - kolor: szary; ilość otworów na ciasteczka: 20; średnica kuli: 4 cm; otwór na patyczki: tak; wymiary: 22,5 x 18,5 x 4 cm; waga: 216 g; waga w opakowaniu: 240 g; materiał: PP

SPECYFIKACJA

  • kolor: szary
  • ilość otworów na ciasteczka: 20
  • średnica kuli: 4 cm
  • otwór na patyczki: tak
  • ilość patyczków: 20 szt.
  • wymiary: 22,5 x 18,5 x 4 cm
  • waga: 216 g
  • waga w opakowaniu: 240 g
  • materiał: PP

W ZESTAWIE

  • 1 x forma (spód i przykrycie)
  • 20 x patyczki

Jest to narzędzie kuchenne, które pomaga w równomiernym formowaniu ciasteczek w równych kulkach. Forma mieści 20 otworów oraz 20 patyczków.

 

Uwaga! Proszę ostrożnie oderwać lub odciąć dolną część, aby zrobić otwory, aby można było włożyć patyczki.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: