Forma siliknonowa do ciasteczek- mata Ruhhy 22025

Dostępność: 1815 szt.
15.60
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
25
  • Kurier Pobranie 25
  • KURIER POBRANIE 25
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg

MATA / FORMA DO PIECZENIA MAKARONIKÓW, CIASTECZEK I CIASTEK

  • SILIKONOWA FORMA - silikon jest wszechstronnym materiałem o wielu zastosowaniach. Jest elastyczny i trwały, odporny na wysoką i niską temperaturę oraz na działanie wielu substancji chemicznych dodatkowo ​​nie wywołuje alergii ani reakcji immunologicznych. Dzięki zastosowaniu silikonu mata jest antypoślizgowa więc podczas nakładania ciasta nie będzie przesuwać się po blacie, blaszce czy siatce. Można ją zwinąć i z łatwością przechowywać. Silikonowa forma jest nieprzywierająca, co oznacza, że ciasto nie przyklei się do maty, co ułatwia jej czyszczenie. Po zakończeniu pieczenia możesz ją po prostu opłukać w ciepłej wodzie lub włożyć do zmywarki.
  • NA 48 CIASTECZEK - mata posiada wytłoczony wzór makaroników. Przy jej pomocy możesz przygotować, aż 48 ciasteczek za jednym razem. To optymalna ilość na tak dużej macie.
  • DWA ROZMIARY 22 mm I 35 mm - forma posiada dwie wielkości pierścieni. Mniejszy ma średnicę 22 mm, a większy 35 mm. Możesz więc przygotować i małe i duże makaroniki.
  • DO MAKARONIKÓW, CIASTECZEK I CIASTEK - mata jest uniwersalna i sprawdzi się nie tylko do makaroników. Możesz upiec na niej różnego rodzaju ciastka i ciasteczka np. biszkopciki czy pierniczki.
  • SPECYFIKACJA - kolor: brązowy; materiał: silikon; ilość pierścieni: 48; wymiar 1 pierścienia: 22 mm oraz 35 mm; wymiary formy: 38,5 x 28,5 x 0,3 cm; waga: 102 g; waga w opakowaniu: 133 g.

SPECYFIKACJA

  • kolor: brązowy
  • materiał: silikon
  • ilość pierścieni: 48
  • wymiar pierścienia: 22 mm oraz 35 mm
  • wymiar: 38,5 x 28,5 x 0,3 cm
  • waga: 102 g
  • waga w opakowaniu: 133 g
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: